Kolikkopelit joissa parhaat palautusprosentit

Jos haluat saada parhaat mahdollisuudet voittaa kolikkopeleissä, sinun on tehtävä muutama välttämätön vaihe. Ensinnäkin sinun on ymmärrettävä, mikä on RTP-palautusprosentti kolikkopelissä. RTP on termi, jota nettikasinot käyttävät kuvaamaan prosenttiosuutta kaikesta panostetusta rahasta, jonka hedelmäpeli maksaa pelaajalle takaisin ajan myötä. Toisin sanoen, kuinka suuri osa sijoitetusta rahasta palautetaan pelaajalle?

Esimerkiksi, jos kolikkopelien RTP on 94%, voit odottaa saavansa 94 € takaisin jokaisesta 100 € panoksestasi. RTP lasketaan aina pitkällä aikavälillä, joten kaikki varianssit (ylä- ja alamäet) tasataan. ulos. Toinen vaihe on tarkistaa lähtöpaikan RTP: lle selvittääksesi kuinka hyvin se arvioi RTP-asteikolla:

  • 93% tai vähemmän: matala RTP
  • 93–95%: heikko RTP
  • 95–97%: hyvä RTP
  • 97–98%: erinomainen RTP
  • yli 98%: erinomainen RTP

Mitä korkeampi RTP, sitä edullisemmat kertoimet ovat sinulle pelaajana ja sitä suurempi mahdollisuus voittaa kyseisessä kolikkopelissä.

Mega Joker

Mega Joker on vanhanaikainen, klassinen hedelmäpelityyppinen kolikkopeli Netentiltä. Se tarjoaa kaikki klassiset pelitoiminnot, joissa on 5 voittolinjaa, mysteeripalkintoja sekä hedelmä- ja kellosymboleja. Se tarjoaa myös yhden korkeimmista voittosuhteista kaikista kolikkopeleistä: huimat 99%.

Tämä 99%: n RTP on aktiivinen vain ns. Super-tilassa: ylimääräinen rahapeli, jossa on korotetut vedot ja joka tarjoaa paljon suurempia voittoja kuin peruspeli.

Monopoly Big Event

Monopoly Big Event on upea paikka Barcrestiltä, ​​jossa on joitain ainutlaatuisia ominaisuuksia, upeita bonuksia ja korkein pelaajan tuottoprosentti kolikkopelissä: 99%. Selkeyden vuoksi tämä 99%: n RTP lasketaan vain silloin, kun pelaat suurten panosten tilassa, jossa panostat 30 € viidelle parannetulle kierrokselle.

Tämä erinomainen kolikkopeli on täynnä tahmeaa villiä, kertoimia, ylimääräisiä villiä ja ilmaiskierroksia. Jos olet korkean panoksen pelaaja ja etsit kolikkopeliä, jolla on valtava voittopotentiaali ja lyömätön paluu pelaajalle, älä katso enää: Monopoly Big Event on mitä haluat.

1429 Unchated Seas

RTP: 98,6%

Kolmannella sijalla on upean näköinen paikka Thunderkickiltä. Tämä hieman epätavallinen ruotsalainen kolikkopelien kehittäjä on pelimarkkinoiden omituisimpia ja parhaita kolikkopelejä. 1429 Uncharted Seasilla on merentutkimusaihe ja se näyttää upealta. Käynnistä ominaisuus, niin saat ilmaiskierroksia laajenevien villien ja suurten palkkojen kanssa. 1429 Uncharted Seas on loistava kolikkopeli.

Joker Strike

Joker Strike on Quickspinin suositun Second Strike -paikan virallinen jatko-osa. Uusiin ominaisuuksiin kuuluu Wild Strike -ominaisuus, jossa voit ansaita jopa 10 ylimääräistä villiä, ja sisällytetään korkeat rullapanokset, joiden maksuprosentti on jopa 98,11%.

Erinomainen paluu pelaajalle yhdistettynä jännittävään pelattavuuteen tekee 10 voittolinjasta, retro-tyylisestä Joker Strikestä välittömän osuman korkeilla rullilla.

Blood Suckers

Blood Suckersin loistava RTP on 98%. Tämä 25 voittolinjapaikka, jossa on romanttinen vampyyri-teema, on yksi Netentin suosituimmista kolikkopeleistä. Peli on nopea ja hauska, ja siinä on kaksi erilaista bonusominaisuutta: ilmaispyöräytysbonus ja pick em -bonus, jossa avaat arkun ja tapat vampyyrit suurille luottovoitoille.

Kings of Chicago

Kings of Chicago on Netentin ainutlaatuinen kolikkopeli, joka yhdistää videopokerin tavalliseen hedelmäpeliin. Perinteisten kolikkosymbolien sijaan kiekkoissa on korttisymboleja. Voittavien pokeriyhdistelmien lasku antaa pelaajille suuria voittoja. Jokerit maksavat tuplasti, ja tarjolla on jännittävä ilmaiskierrosominaisuus: mielenkiintoisia elementtejä tästä hieman vähemmän tunnetusta 5 voiton linjapelistä.

Magicious

Magicious on hauska ja suoraviivainen kolikkopeli, jossa on 10 voittolinjaa, laajenevat villit, jotka pysyvät tahmeana yhdellä kierroksella ja kiihkeä pelattavuus. Se on nopeampi ja kauniimpi versio Starburstista, jolla on paljon suurempi tuotto pelaajalle: erittäin vaikuttava 97,6%. Erinomainen paikka saada nopeita, suuria voittoja ja päästä sitten ulos.

Devil´s Delight

Devil’s Delight on Netentin loistava kuuma paikka, jossa on joitain todellisia varjoisia hahmoja: hirviöitä, paholainen ja viikatemies muun muassa. Ensisijainen bonus, joka voi maksaa valtavia summia, on peli, kunnes voitat tyypin bonuksen.

Mitä kauemmin pelaat, sitä lähempänä pääset tuottoisaan Sin Spins -bonukseen. Kolme tai useampi Zodiac-symboli laukaisee ilmaiskierrosbonuksen, ja rullien 2, 3 ja 4 laajenevat villit voivat maksaa valtavia voittoja peruspelissä. Toista Devil’s Delight nyt, jos uskallat.